Facebook
Първо ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - град Гоце Делчев
Иновативно училище

Обучение от разстояние в електронна среда -30.11-21.12.2020

Уважаеми родители,

 за периода 30.11.2020 – 21.12.2020 г. обучението на учениците от 1 до 7 клас, включително ще се осъществява от разстояние в електронна среда. Учебните часове ще се провеждат синхронно, съгласно утвърденото седмично разписание за първия учебен срок, в платформата Microsoft Teаms, в която всички ученици имат потребителско име и парола.

По време на обучението в електронна среда ще се отразяват отсъствия на учениците за учебните часове, в които не са присъствали.

Готови сме да Ви съдействаме, в случай, че имате нужда от помощ.

На линка ще откриете критериите за отпускане на месечна целева помощ за семейства с деца до 14-годишна възраст при обявено извънредно положение или обявена извънредна епидемична обстановка.

https://asp.government.bg/bg/deynosti/sotsialno-podpomagane/mesechna-tseleva-pomosht-za-semeystva-s-detsa-do-14-godishna-vazrast-pri-obyaveno-izvanredno-polozhenie-ili-obyavena-izvanredna-epidemichna-obstanovka

Предвид обявеното извънредно положение на територията на Република България, Ви молим да спазвате наложените ограничения. Нека бъдем отговорни и дисциплинирани!

Благодарим Ви за подкрепата!