Facebook
Първо ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - град Гоце Делчев
Иновативно училище
Основно меню

Съобщение

Уважаеми родители,

На 4 януари учениците от 1. до 4. клас се връщат в училище.  

Съгласно заповед на Министъра на МОН и последвала моя заповед, в периода от 4 януари – 31 януари 2021 г. обучението на учениците от 5 до 7 клас, включително ще се осъществява от разстояние в електронна среда. Учебните часове ще се провеждат синхронно, съгласно утвърденото седмично разписание за първия учебен срок, в платформата Microsoft Teаms.

По време на обучението в електронна среда ще се отразяват отсъствия на учениците за учебните часове, в които не са присъствали.

Готови сме да Ви съдействаме, в случай, че имате нужда от помощ.

На линка ще откриете критериите за отпускане на месечна целева помощ за семейства с деца до 14-годишна възраст при обявено извънредно положение или обявена извънредна епидемична обстановка.

https://asp.government.bg/bg/deynosti/sotsialno-podpomagane/mesechna-tseleva-pomosht-za-semeystva-s-detsa-do-14-godishna-vazrast-pri-obyaveno-izvanredno-polozhenie-ili-obyavena-izvanredna-epidemichna-obstanovka

Предвид обявеното извънредно положение на територията на Република България, Ви молим да спазвате наложените ограничения. Нека продължаваме да бъдем отговорни и дисциплинирани! Благодарим Ви за подкрепата! Бъдете здрави!

Л. Дерменджиева,

Директор на Първо ОУ