Facebook
Първо ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - град Гоце Делчев
Иновативно училище

eTwinning

http://etwinningschool.weebly.com/

 

Първо основно училище ,,Св. Св. Кирил и и Методий“ е наградено със Знак „eTwinning училище“. С получаването на статут „eTwinning училище“, училището  ни е признато за лидер в сферата на дигиталната практика, електронната безопасност, иновативните и креативните подходи към педагoгиката, професионално развитие на персонала, насърчаването на практики за съвместно обучение сред персонала и учениците. eTwinning училищата имат ангажимент за сътрудничество и споделяне на добри практики с организациите в европейската общност, те са модели за другите училища, защото са приобщаващи и иновативни учебни организации. Учениците в eTwinning училищата са носители на промяната за качествено образование.

Това признание ни позволява да използваме Знака „eTwinning училище“ във всичките си рекламни и информационни материали, както и да участваме в специализирани европейски програми за професионално развитие.

Щастливи сме, че заслужихме знака „eTwinning училище“, който е показател за качеството на работа на учителите и учениците от Първо основно училище Св. Св. Кирил и Методий.

 

Прикачени документи

eTwinning_School_Label_website (1).png