Facebook
Първо ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - град Гоце Делчев
Иновативно училище

На 16 юни в Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Гоце Делчев, тържествено бе закрита учебната 2015/2016 година.

За пореден път трудът на ученици и учители допринесе за завоюването на отличия, доказващи способностите на децата и техните ръководители и смисъла на трудолюбието и постоянството им.

Успехите се превърнаха в традиция за Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“. През последните години доказахме това с реализираните от нас проекти и други инициативи, постигнати благодарение на силната ни мотивация.

Последният учебен ден донесе заслужени похвали и награди на всички ученици, които се включиха в организираните олимпиади, състезания, спортни турнири и други дейности през учебната година в училището.

И тази година осмокласниците се представиха изключително добре, като броят на тези от тях, завършили с отличен успех е 31. За високите си резултати те получиха грамота и плакет на училището „Отличник на 2015/2016 учебна година“.

Дни преди закриването учениците от VIII а клас получиха награда за отличния си успех – двудневна екскурзия в замъка „Хорлог”, с. Триград.

Осмокласниците и техните ръководители взеха участие с едно кръшно право хоро, в което впоследствие се включиха и всички останали учители и ученици.

За двадесет и трети и последен път директорът на училището Катерина Янева закри учебната година и свали националния флаг. Изказа благодарност към всички ученици и учители за съпричастността им за високите постижения в образователно-възпитателния процес. И пожела весела ваканция на всички.