Facebook
Първо ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - град Гоце Делчев
Иновативно училище

СЕДМИЦА НА БАЩАТА

СЕДМИЦА НА БАЩАТА
5 – 11.11.2018 Г. 
Скъпи татковци,
Скъпи дядовци, чичовци, вуйчовци, батковци и други важни за децата мъже,
Каним Ви да се включите в Седмица на Бащата, през която отново обръщаме специално внимание на татковците и на всички значими мъже (дядовци, чичовци, вуйчовци, батковци, треньори, приятели и други), които участват в грижата за детето.
Тази година поставяме ударението върху важната роля, която имат мъжете за изграждане на навици за здравословно хранене у децата. Всички знаем, че за да бъде детето здраво и да се развива пълноценно, основно значение има здравословното хранене. Децата развиват позитивно отношение към здравословното хранене, когато важните за тях хора им дават пример за това, разговарят с тях за полезните и вредните храни, готвят и се хранят заедно с тях с удоволствие. Това не само помага на децата да се научат да избират здравословни храни, но и издига авторитета на възрастния в техните очи. Не случайно за отличните готвачи се използва думата ШЕФ (CHEF). 
Каним Ви през Седмицата на бащата да покажете на детето си, че сте ИСТИНСКИ ШЕФ (CHEF) и да се включите в организираните от нас инициативи, които ще Ви дадат възможност да прекарате още щастливи мигове със семейството си, с другите бащи и с приятелите на Вашето дете.